OnlySmile Club

Som OnlySmile Club-medlem får du følgende fordele:
1
Permanent 5% rabat på alle produkter

Som medlem af OnlySmile Club har du mulighed for at købe ethvert produkt billigere end ikke-medlemmer. Rabatten gælder både på enkelte produkter og sæt. 5 % vil blive trukket permanent fra normalprisen. Med vores kampagner sparer du maksimalt. Du får kun det bedste pristilbud som klubmedlem!

2
Eksklusive tilbud på billige produktsæt

Hver måned laver vi et tandblegningssæt, som vores medlemmer modtager til en nedsat pris. Du kan også drage fordel af denne mulighed og spare, når du køber OnlySmile-sæt.

3
Deltagelse i almindelige konkurrencer og konkurrencer

Som medlem køber du ikke kun til nedsat pris, du kan også vinde flotte præmier. Vi tænker jævnligt på spændende konkurrencer, hvor du virkelig kan vinde. Du kan finde ud af, hvordan du deltager i vores månedlige nyhedsbrev. Vær aktiv og kreativ!

4
Modtager fra
fødselsdagsgaver

Vi fejrer din fødselsdag med dig! På din æresdag vil du modtage interessante og højkvalitets ekstra gaver eller en voucher til din næste ordre hos OnlySmile. Giv os venligst din korrekte fødselsdato.

5
Rettidig information om arrangementer såsom messer

Med dig som medlem deler vi alle vigtige oplysninger om OnlySmile-aktiviteter og nyheder om tandblegning på månedsbasis. Vi vil informere dig om kommende datoer, messer og udstillinger. Du kan komme forbi der personligt og opleve vejen til strålende hvide tænder live.

Hvad skal jeg gøre for at blive medlem af OnlySmile Club?

Du kan blive medlem, hvis du har købt produkter til en værdi af 49 €. Vi sender dig derefter en e-mail med et link til optagelsesformularen. Du indtaster alle de vigtige oplysninger og ved at klikke på send er du medlem. Du kan nu nyde alle fordelene ved vores klub.

Hvor meget koster et medlemskab af OnlySmile Club?

Medlemskab af OnlySmile Club er helt gratis. Du har ingen forpligtelser. Du modtager kun vores nyhedsbrev og kan deltage i vores lodtrækninger og konkurrencer, som du ønsker det. Derudover køber du som medlem af OnlySmile med rabat. Hvis du har et spørgsmål, kan du sende os en kort mail og forvente et detaljeret svar. Medlemskab er ligesom vores produkter: sikkert, nemt og smertefrit.

For hvem er medlemskab af OnlySmile Club interessant?

OnlySmile Club er interessant for alle. Vi søger medlemmer, der bekymrer sig om deres udseende og ønsker at have smukke, hvide og sunde tænder permanent. Vi er glade for hvert medlem og støtter det, når succeser deles. Hvis du er tilfreds med dit OnlySmile-resultat, kan du poste et billede af dit smil på Instagram og dele det med andre.

Køb produkter i vores butik nu og drag fordel af de mange fordele ved OnlySmile Club.

CERTIFICERET PRODUKT

OnlySmile® tandblegepulver og OnlySmile® tandblegningsgel er udviklet og produceret i Tyskland.

GRATIS FRAGT

Gratis forsendelse i EU fra 59 € og på verdensplan fra 159 € ordreværdi.

WOW-SMILE
Instagram:
Betalingsmetoder
© 2023 OnlySmile | Beautystyle/ v.S. Mikkelsen | Alle rettigheder forbeholdes