Handelsbetingelser

For en engelsk version af servicevilkårene se nedenfor

Generelle forretningsbetingelser

1 Omfang og udbyder
(1) Disse generelle vilkår og betingelser gælder for alle ordrer, som du opretter i netbutikken.

Beautystyle/ v S. Mikkelsen
Vejlevej 55, 8800 Viborg

Administrerende direktør:
S. Mikkelsen

(2) Udvalget af varer i vores onlineshop henvender sig udelukkende til købere, der er fyldt 18 år.

(3) Vores leverancer, tjenester og tilbud sker udelukkende på grundlag af disse generelle vilkår og betingelser. De almindelige forretningsbetingelser gælder også for virksomheder for alle fremtidige forretningsforhold, også selvom de ikke udtrykkeligt er aftalt igen. Medtagelsen af en kundes generelle vilkår og betingelser, der er i modstrid med vores generelle vilkår og betingelser, er allerede i modstrid.

(4) Kontraktsproget er udelukkende dansk.

(5) Du kan ringe op og udskrive de aktuelt gældende generelle vilkår og betingelser på hjemmesiden [www.onlysmile.dk].

2 Indgåelse af kontrakt
Stk. 1. Præsentation af varer i netbutikken er ikke en bindende ansøgning om indgåelse af en købsaftale, men er derimod en uforpligtende opfordring til at bestille varer i netbutikken.

(2) Ved at klikke på knappen [“Bestil nu” / “Køb”] afgiver du et bindende købstilbud (§ 145 BGB). Umiddelbart før du afgiver denne ordre, kan du kontrollere ordren igen og rette den om nødvendigt.

(3) Efter modtagelse af købstilbuddet modtager du en automatisk genereret e-mail, hvori vi bekræfter, at vi har modtaget din ordre (bekræftelse på modtagelse). Denne bekræftelse af modtagelsen repræsenterer endnu ikke accept af dit købstilbud. En kontrakt er endnu ikke indgået gennem bekræftelsen af modtagelsen.

(4) En købsaftale for varerne indgås kun, hvis vi udtrykkeligt erklærer accept af købstilbuddet (ordrebekræftelse), eller hvis vi sender varerne til dig – uden forudgående udtrykkelig accepterklæring. Undtagelse: ved forudbetaling og PayPal accepteres ordren straks med din ordre.

3 Priser
Priserne angivet på produktsiderne er i DKK (Danske Kroner) og inkluderer lovpligtig moms og andre priskomponenter og inkluderer ikke de respektive fragtomkostninger. Yderligere information om forsendelsesomkostningerne kan findes på vores hjemmeside under [“Forsendelsesoplysninger” / “Leveringsbetingelser”].

4 Betalingsbetingelser
(1) Betaling kan foretages enten ved:

– Faktura forud
– Kreditkort (Visa, MasterCard),
– PayPal
– MobilePay

(2) Vi er ansvarlige for at vælge de tilgængelige betalingsmetoder. Vi forbeholder os især retten til kun at tilbyde dig udvalgte betalingsmetoder til betaling, for eksempel kun forudbetaling for at beskytte vores kreditrisiko.

(3) Hvis du vælger betalingsmetoden på forhånd, giver vi dig vores bankoplysninger i ordrebekræftelsen. Fakturabeløbet skal overføres til vores konto inden for 10 dage efter modtagelse af varerne.

(4) Ved betaling efter efterkrav vil der blive opkrævet et ekstra gebyr på [X] DKK, som leveringsagenten opkræver på stedet. Der er ingen ekstra omkostninger eller skatter.

(5) Ved betaling med kreditkort reserveres købsprisen på dit kreditkort på det tidspunkt, hvor ordren afgives (godkendelse). Din kreditkortkonto bliver faktisk debiteret, når vi sender varerne til dig.

(6) Når du betaler med PayPal, vil du blive omdirigeret til webstedet for onlineudbyderen PayPal under bestillingsprocessen. For at kunne betale fakturabeløbet via PayPal skal du være registreret der eller registrere dig først, identificere dig med dine adgangsdata og bekræfte betalingsordren til os. Efter at have afgivet ordren i butikken, beder vi PayPal om at igangsætte betalingstransaktionen. Du får mere information under bestillingsprocessen. Betalingstransaktionen udføres automatisk af PayPal umiddelbart derefter.

(7) Når du betaler ved direkte debitering, skal du muligvis afholde omkostninger, der opstår som følge af en tilbageførsel af en betalingstransaktion på grund af utilstrækkelige midler på kontoen eller på grund af forkerte bankoplysninger, som du har sendt.

(8) Er du i restance med en betaling, er du forpligtet til at betale den lovpligtige morarente på 5 procentpoint over basisrenten. Du vil blive opkrævet et rykkergebyr på 50 DKK for hvert rykkerbrev, der sendes til dig efter forsinkelsen er opstået, medmindre lavere eller højere skade kan påvises i det enkelte tilfælde.

5 Modregning/tilbageholdelsesret
(1) Du har kun ret til at modregne, hvis dit modkrav er blevet lovligt fastslået, ikke er bestridt eller anerkendt af os eller er tæt synallagmatisk med vores krav.

Instagram:
Betalingsmetoder
© 2023 OnlySmile | Beautystyle/ v.S. Mikkelsen | Alle rettigheder forbeholdes