Om Onlysmile

Only Kosmetik GmbH er baseret i Düsseldorf og har specialiseret sig i udvikling, produktion og salg af produkter til kosmetisk tandblegning fra mærket OnlySmile. OnlySmile tilbyder to produktlinjer: På den ene side produkter til hjemmebrug, på den anden side erhvervsprodukter til brug i skønhedssaloner.

OnlySmile tandblegningsprodukter er alment kendte, ikke kun i Tyskland, men over hele verden. Takket være det succesfulde samarbejde med førende laboratorier i Tyskland samt nye udviklinger og innovationer inden for produktion, kvalitet og effektivitet af OnlySmile-produkter er Only Cosmetics GmbH en af ​​de førende producenter af højkvalitetsprodukter til kosmetisk tandblegning i Europa.

Med tiden er kosmetisk tandblegning blevet mere og mere populært, og vi er aldrig holdt op med at gøre vores produkter mere bekvemme og effektive for vores kunder. Vi udvikler og producerer udelukkende vores gel og pulver i Tyskland.

Play Video

Premium produkter

For at opnå optimale resultater er alle produkter med aktive ingredienser udviklet og fremstillet i Tyskland i overensstemmelse med strenge EU-standarder.

Vi er på vej i hele verden

Instagram:
Betalingsmetoder
© 2023 OnlySmile | Beautystyle/ v.S. Mikkelsen | Alle rettigheder forbeholdes